Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster med hög kvalitet. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder cookies. För mer information, se vår sekretesspolicy.
FinnMETKO 2018 utställningen för tunga arbetsmaskiner och maskinredskap, kommer att hållas på en välkänd plats i Jämsä, Finland från den 30 augusti till den 1 september 2018.

FinnMETKO 2018 kommer att fungera som visningsområde sydöst om Kaakkolampi, ett dubbelsidigt gallringsområde. Ett annat demonstrationsområde ligger mellan skogsavverkningsområdet Kaakkolampi och gårdsplanen på Jämsä yrkesskola, den andra på Mäntänti strut bredvid den nya parkeringsplatsen.

FinnMETKO 2018 är den viktigaste utställningen för tunga skogsmaskiner i Finland. FinnMetko 2018 är organiserad av Finnmetko Oy. Utställningsens bakgrundsorganisationer är “Federation of Mechanical Engineers” och “Association of Finnish Mechanical Engineers”. 

www.finnmetko.fi

pewag kommer att presentera sin breda skogsbruksportfölj i stånd nr. 41. Där kommer de senaste bluetrack skogsband samt de beprövade österrikiska skogskedjorna att presenteras.


News Selectionpewag Archive

Recent News

2018

2017

2016

2015

2014